Detaljan opis pozicije

 

Kompanija Mozzart, najveći priređivač igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi, zastupljena je na teritoriji Srbije, Rumunije, BiH, Severne Makedonije, Hrvatske, Kenije, Nigerije, Gane, Malte i Kolumbije. Sa više od 1.000 uplatnih mesta i oko 4.300 zaposlenih, apsolutni smo regionalni lider u ovoj privrednoj grani. Naša poslovna politika zasnovana je na modernim principima poslovanja, konstantnom unapređenju usluga i shvatanju inovativnosti i jedinstvenosti kao imperativa. Svesni toga da je uspeh kompanije nemoguć bez stimulativnog, dinamičnog i udobnog radnog okruženja koje razvija veštine, znanja i karijeru zaposlenih, pažljivo smo gradili svoju reputaciju najpoželjnijeg poslodavca.

Shodno potrebama kompanije i proširenju obima posla, za naše sedište u Beogradu u okviru IT direkcije, potreban nam je:

 

Sistem administrator

 

Osnovne dužnosti:

 1. Monitoring mrežne dostupnosti uplatnih mesta, provera internet linkova i mrežne opreme, WiFi dostupnosti
 2. Kompletno održavanje računarske i mrežne opreme na uplatnim mestima
 3. Tehnička podrška svakom poslovnom procesu i zaposlenima u kompaniji
 4. Softversko održavanje sistema za video nadzor
 5. Podrška i podešavanje računara zaposlenih na centralnoj lokaciji po kompaniskim pravilima (kreiranje svih potrebnih naloga, backup, sve neophodne aplikacije za zadate pozicije)

 Da biste mogli adekvatno da odgovorite na zahteve radnom mesta, potrebno je da imate:

 1. Minimum srednju stručnu spremu informatičkog usmerenja (tehnika, mreže, baze)
 2. Minimum 1-2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima
 3. Poželjni su sledeći sertifikati: MTCNA, CCNA, MCSA, MikroTik
 4. Dobro poznavanje mreže (uređaji i protokoli), osnovno poznavanje baza podataka Oracle, SQL, poznavanje instalacije operativnih sistema i softvera, podešavanja parametara u operativnim sistemima i softverima, poznavanje antivirus zaštite
 5. Dobro znanje engleskog jezika
 6. Sposobnost efikasnog upravljanja vremenom, sposobnost za rad pod pritiskom, usmerenost, kao i interpersonalne veštine.

 Mi nudimo stabilnost koju opravdava dugogodišnja liderska pozicija u Srbiji i regionu u industriji sportskog klađenja, rad u okruženju sa velikim brojem IT eksperata, podsticaj ličnog i profesionalnog razvoja i napredovanja kroz interni put karijere, dodatno zdravstveno osiguranje, različite sportsko-rekreativne benefite.

Ukoliko ste zainteresovani za navedenu poziciju i ispunjavate tražene uslove, molimo vas da svoj CV prosledite putem prijave.

Zahvaljujemo svakom kandidatu koji se prijavi na konkurs, a kontaktiraćemo sa onim kandidatima sa kojima će biti započet proces selekcije. U slučaju da ne kontaktiramo sa vama, snažno preporučujemo da pratite našu stranicu Karijera i ostanete u toku sa otvorenim pozicijama.Prijava >>