Detaljan opis pozicije

 

Kompanija Mozzart, najveći priređivač igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi, posluje na teritoriji Srbije, Rumunije, Republike Srpske, Makedonije, Hrvatske, Malte, a od skoro i na tržištu Afrike i Južne Amerike. Sa više od 1.000 uplatnih mesta i oko 4.300 zaposlenih apsolutni smo regionalni lider u ovoj privrednoj grani. Naša poslovna politika zasnovana je na modernim principima poslovanja, konstantnom unapređenju usluga i shvatanju inovativnosti i jedinstvenosti kao imperativa. Svesni toga da je uspeh kompanije nemoguć bez stimulativnog, dinamičnog i udobnog radnog okruženja koje razvija veštine, znanja i karijeru zaposlenih, pažljivo smo gradili svoju reputaciju najpoželjnijeg poslodavca.

 

Shodno potrebama kompanije i proširenju obima posla, odnosno širenju poslovanja na nove kontinente i nova tržišta, tražimo pojačanje za naš tim u okviru IT direkcije. Za naše sedište u Beogradu potreban nam je iskusan

 

SENIOR JAVA PROGRAMER

 

koji će nam se pridružiti i svojim znanjem i angažovanjem doprineti optimalnom ispunjenju postavljenih ciljeva, kroz održavanje postojećih i razvoj novih funkcionalnosti sistema korišćenjem mikroservisne arhitekture i modernih konkurentnih tehnologija.

 

Ukratko, tvoje obaveze su sledeće:

 1. Rad na distribuiranom sistemu sa hiljadama konkurentnih korisnika
 2. Rad na mikroservisnoj arhitekturi
 3. Izrada programskog koda na osnovu funkcionalne i tehničke specifikacije i definisane arhitekture sistema
 4. Testiranje novih funkcija i optimizacija aplikacija
 5. Implementacija novih tehnologija, integrisanje eksternih rešenja u okviru našeg sistema
 6. Čitanje i pisanje korišćenjem Oracle i SQL-a
 7. Mogućnost izbora i korišćenja novih tehnoloških rešenja

 

Od tebe očekujemo:

 1. Minimum pet godina radnog iskustva u programskom jeziku Java
 2. Relevantno iskustvo u projektovanju mikroservisne arhitekture
 3. Iskustvo u radu sa Spring i Spring Boot tehnologijama, REST i SOAP web servisima
 4. Odlično poznavanje i razumevanje koncepata OOP i softver dizajn paterna
 5. Iskustvo u optimizaciji i unapređenju servisa
 6. Iskustvo u kontejner tehnologijama (Docker)
 7. Odlično poznavanje relacionog modela SQL, Oracle
 8. Iskustvo u radu sa Memcached i Redis tehnologijama
 9. Usmerenost na zadatak i rezultat
 10. Integritet, odgovornost i pouzdanost
 11. Proaktivnost i pokretačku energiju
 12. Težnju ka razvoju i kontinuiranom učenju
 13. Dobro znanje engleskog jezika

 

Mi nudimo stabilnost koju opravdava dugogodišnja liderska pozicija u Srbiji i regionu u beting industriji, rad sa modernim tehnologijama i na zahtevnim projektima, mogućnost predlaganja tehnologija za projektovanje rešenja u saradnji sa softverskom arhitekturom, rad u okruženju sa velikim brojem IT eksperata, podsticaj ličnog i profesionalnog razvoja kroz interni put karijere, hibridni model rada i različite sportsko-rekreativne benefite.

Ukoliko si zainteresovan za navedenu poziciju i ispunjavaš tražene uslove, molimo te da nam svoj CV proslediš putem prijave.

Zahvaljujemo svakom kandidatu koji se prijavi na konkurs, a kontaktiraćemo samo sa onima sa kojima će biti započet proces selekcije. U slučaju da ne kontaktiramo sa vama, snažno preporučujemo da pratite našu stranicu Karijera i ostanete u toku sa otvorenim pozicijama.Prijava >>