Position: Market Developer - Komercialist tereni
Department: Sales / Sektori i shitjes / Продаја
Location: Prishtina, Mitrovica, Peja, Gjakova, Ferizaj, Gjilan, Prizren
Application deadline: 31.12.2018
 

Market Developer – Zhvillues Tregu Prishtina, Mitrovica, Peja, Gjakova, Ferizaj, Gjilan, Prizren Kualifikimet për këtë vend pune: • Shkolla e Mesme apo Diploma Universitare – Ekonomi apo Teknik • Të pakten 2 vite eksperiencë në punë relevante • Zotërim i mirë i Gjuhes Angleze • Shkathtësi në Kompjuter • Patent Shoferin B • Tipare personale: • Përgjegjës dhe i Përkushtuar • Shkathtësi të forta në komunikim dhe negocim • Aftësi për punë në ekip Kandidati i përzgjedhur do të jetë pjesë e ekipit tonë të shitjes dhe do ketë këto përgjegjësi : •të bëjë vizita të rregullta tek klientët tanë, në territorin e caktuar dhe përmirësimin e bashkëpunimit me ta; • vendosjen e pajisjeve tona, aplikimin e standardeve të Merchandising-ut dhe ekzekutimin e aktiviteteve promovuese në çdo vend të konsumatorëve, si dhe zhvillimin e rrjetit të shitjes, nëpërmjet ngritjes së bashkëpunimit me klientët e rinj.Application >>